Dagen derpå

Da har vi vært hjemme i et døgn og natten som jeg fryktet ville bli vond, med lite søvn og hyppig vannlatning. Ble bare en gedigen positiv opplevelse.
Riktignok var jeg oppe 2 ganger i natt for å tisse, men dette er forsåvidt normalt. Det fantastiske var at det skjedde uten noen som helst form for smerte og jeg sovnet hver gang uten å engang merke at jeg hadde vert våken. Selv urinen var av normal farge. ? Våknet kl. 08:30 av at Sara slikket meg på hånden og ville ut. 

Trass i at blærekreft kan være en farlig sykdom i forhold til spredning og komplikasjoner. Har jeg vært svært heldig. Mye skyldes jo selvfølgelig at svulsten ble oppdaget på et tidlig tidspunkt og at jeg fikk operasjon så tidlig og raskt som jeg fikk.

Samtidig har jeg hatt en positiv holdning til det hele og tenkt hele tiden, at dette går bra.
Resultatet har jo vært at dette har gått over all forventning. Og jeg er superhappy

Jeg ønsker alle lykke til med sin helse og sender en bataljon med gode følelser til alle som sliter med helsa.