2 dager igjen til operasjon

Da nærmer det seg dagen for operasjon av svulsten i blæra.
Mange tanker som renner gjennom hodet i en sådan stund. Og spesielt de tankene som gjelder tiden etter operasjonen.
Gjør det vondt? Vil det medføre mye smerte å tisse etterpå? Vil livet bli det samme etter som før operasjonen? Hvor lang tid tar rehabiliteringen?
Ja! Spørsmålene er mange og svarene likeså.
Men, internett er en fin ting i så måte. der kan man søke etter de svarene man ønsker seg. Man kan komme i kontakt med mennesker som har opplevd det samme og som kanskje har nyttige erfaringer å komme med som kan hjelpe og trøste en i den situasjonen man har kommet i.

Men, og det er et stort men. Det finnes mye skremselsopplevelser der ute. Noen mennesker har altid en skrekkversjon av de faktiske forhold.

Jeg velger å tro at jeg kommer hjem fra sykehuset allerede på Fredag. Alt går bra og alt går etter den planen jeg har plassert i mitt hode. Det betyr at jeg blir operert tidlig torsdag morgen og at jeg skal bruke torsdag kveld, natt og fredag formiddag til å restituere meg såpass at jeg kan dra hjem.

Skrekkversjonene går nemmelig ut på at dette blir et smertehelvete uten like og at man omtrent blir avhengig av intravenøst morfin for å holde ut. 4 ukers sykehusopphold og en nær døden opplevelse.

Men, den versjonen er for de som ikke klarer å se positivt på livet.

Jeg gleder meg til at dette er over og ser frem til en stille og rolig helg HJEMME! ???