Svulst

Som jeg skrev i mitt forrige innlegg så oppdaget jeg blod i urinen rett før nyttår.

Har nå vert inne til utredning av dette og det har kommet frem at jeg har en anomali på binyrene som er større enn det som er normalt, samt at det er en liten svulst i blæra. Svulsten ser ut til å være ondartet, men kan sannsynligvis fjernes ved hurtig operasjon. Så da blir det en operasjon i månedsskiftet Februar/Mars. Faren for at denne svulsten skal komme tilbake er stor og det blir derfor regelmessige kontroller av dette fremover.

Men, det er pga. hjerteinfarktet at dette nå ble oppdaget i en tidlig fase. Det vil si pga. den blodfortynnende medesinen jeg tar.
Som legen på Drammen sa. Du har hatt flaks i uflaksen. ?

Problemet nå er at pga. denne medesinen (brilique) så kan de ikke ta operasjon pga. faren for blødnnger. Og brilique skal jeg gå på frem til september 2018. Regner med at det blir litt triksing og miksing for å få dette til.
Må si jeg går spennende tider i møte.
Så får vi håpe at alt ordner seg til slutt.