Blod i urinen

Det er en stund siden siste oppdatering her inne. Årsaken er jo at det ikke er så mye å skrive, når alt går bra.

Men, natt til fredag 29/12-17 måtte jeg som normalt opp om natten for å tisse. Denne gangen merket jeg at jeg også var litt snørrete og brukte selvfølgelig litt dopapir til å rette opp i det.
Da jeg var rimelig trøtt glemte jeg å trekke ned. (Ikke så farlig når man bor alene ed seg selv,😏 ) Når morgenen kom så var det på tide å stå opp. Og turen til toalettet foregikk som normalt. Det som forundret var jo det røde dopapiret som lå i doskålen?

Vel, tenkte ikke så mye over det, da det viktigste var å få tømt ryggraden for etterlatenskaper.
Etter at alle normale gjøremål om morgenen var unnagjort, meldte tissetrangen seg igjen.
Sjokk, vanntro, redsel og frykt for jordens undergang meldte seg rimelig fort. Det som kom ut av snurrebass var på langt nær som det pleier. Den normale litt bleke gulfargen var endret til en blanding av bæsjebrunt og rødt.
Verden ramlet sammen rundt meg, hva skjer?
Inn på nettet og google blod i urinen. Jaja, det kan altså være Blødning i urinsystemet (grunnet slag eller trykk), Blodfortynnende medisiner, Urinveisinnfeksjon, Blærekreft, Prostata, Nyrestein samt en rekke mer uvanlige årsaker. Lege bør oppsøkes sto det.

På tide med dobesøk igjen og jeg syntes at den bæsjebrunrøde fargen var avtagende, noe som i og for seg var beroligende.
Lege ble kontaktet og jeg fikk time samme dag. Etter samtale med legen ble jeg beroliget med at dette sannsynligvis hadde noe med blodfortynnende medesin sammen med litt voldsom lek med Sara (Hunden min) Hun er ikke så nøye på hvor hun setter labbene sine når vi leker som værst.
Men, jeg blir henvist til nærmere undersøkelser, for sikkerhets skyld.
Er glad for at legen tar det alvorlig og ikke bare avfeier det.
Fredag kveld er den normale litt blasse gulfargen på plass igjen. Og jeg håper dette kun var et forbigående tilfelle.

Fredag 5/1-18 får jeg time til rønken på Drammen sykehus. På vei inn til P-Plassen på sykehuset oppdager jeg at sykehuset ønsker seg flere pasienter med brudd og fallskader. Ikke ett eneste sandkorn var å se på den islagte parkeringsplassen eller på gangveiene opp mot sykehuset.
Men, vel inne på sykehuset henvender jeg meg på rønken avdelingen i 3 etg. og etter en liten stund var det min tur. De skulle sette kontrastvæske. Og etter 5 forsøk i venstre arm og 3 i høyre fikk de satt nålen og utstyret som skulle føre kontrastvesken rundt i kroppen. (det begynner å gro træl i albuhulene mine nå) Så var det inn i trommel og ta bilder.

Nå venter jeg bare på time til urolog.
Hvorvidt han skal sjekke klokka mi eller urinveiene mine er jeg litt usikker på. 😁