Tungpust

Har helt siden jeg kom hjem fra sykehuset slitt med tungpust. Det har ikke vert tungpust hele tiden, stort setter pusten normal. Og det har heller ikke vert i noen spesiell situasjon tungpusten har kommet. Den kommer og går akkurat som den vil, uavhengig av situasjonen jeg er i.
I følge lege, pakningsvedlegg på medisiner og via internett så skal slike bivirkninger bli borte etterhvert. Det tar gjerne er 4-8 uker før kroppen venner seg til medisinene.
Men i natt og på morgenen idag har den vært lei. Det startet i går kveld, rette etter at horisontalen var intatt. Sovnet og våknet med å hive etter pusten. Og misforstå meg ikke. Jeg mister ikke pusten og har ingen problemer med å puste. Jeg må bare ta skikkelige magedrag hver gang jeg puster.

Etter at jeg sto opp i dag, ville det ikke gi seg.
Lettere bekjymret ringer jeg fastlegen og vi blir enige om en plan, så får vi se hvor det ender.

Jeg håper jo at det ikke er noe alvorlig og at det vil gi seg etterhvert.