Boligmessen Telenor Arena

Denne helgen er det boligmesse på Telenor Arena på Fornebu. Hadde alt vert normalt ville jeg ha stått der på Vindex sin stand.
Men, hverken legen,

Vindex eller jeg synes det var noen god ide. Derfor fikk vi tak i en vikar og jeg må takke Rolf og Randi som stand in for meg.

Men, som et ledd i min rekreasjon, tenkte jeg at vi «Jeg og Jr.» skulle ta en tur innover å besøke messen.
Med Sara vel plassert på Lierskogen dyrehotell parkerte vi bilen i Asker og tok toget til Lysaker. 53,- kroner er ikke så ille. Deretter buss fra Lysaker til Telenor Arena. Den turen fikk vi på overgang.
Inne på Telenor Arene begynner vi å traske rundt og finner mange fristende tilbud. De aller fleste av dem klarer vi å motstå, mens andre blir bare for fristende. Sulten tar overhånd og vi plasserer oss på messens restaurant. 1, kaffe, 1 tørr baguett med ost og skinke, 1 vaffel og 1 Smoothie til den nette sum av kr. 189.- Ja!.. det er dyrt å gå på messe. ?
Etter en liten runde til på messen, var det på tide å sette kursen hjemover. På bussen fra Telenor arena kom det aller største prissjokket på denne turen. 1 voksen og 1 barn fra Telenor Arena til Lysaker Pris kr. 83,- også vil man at vi skal kjøre kollektivt?… Det er jo et ran på høylys dag. Hadde jeg vert alene og 100% restituert hadde jeg gått av bussen og gått til Lysaker.

Vel fremme på Lysaker var det å trave over til den andre siden av E-18 for å ta toget tilbake til Asker. Oppdaget da at Trapper er noe herk. Det tar på og tungpusten kom fort. En ny erfaring i rekreasjonsarbeidet….

Toget tilbake til Asker kostet selvfølgelig kr. 53,- ingen overgang fra buss til tog.
Etter å ha hentet Sara og en tur i butikken er vi nå vel hjemme. Jeg kjenner at jeg er sliten og er ennå mer overbevist om at det var helt riktig av meg å ikke stå 3 dager på messen selv.
Uansett hvor lite mitt hjerteinfarkt var, så har det tydeligvis satt sine spor i kroppen. Nå,… Vel hjemme igjen kunne jeg lett ha sovnet på sofaen, men da får jeg sikkert ikke sove til natten igjen, så det er best å holde seg våken.
Nå står middagslaging for tur. Fisk skal det bli. ?