Dagen derpå!

I går var jeg flink, gjorde litt husarbeid og tok meg en tur i skogen. Det var en våt fornøyelse. 😀 Men, du verden så sliten man ble av det!… Ble da ikke så fort sliten før hjerteinfarktet? Det betyr jo bare at det man har vert igjennom, har vært en større påkjenning enn jeg kanskje vil innrømme. OK! Det er jo noe jeg bare må leve med. I går etter at vi kom hjem fra skogen ble det middag, kylling og pasta. Etter litt data-arbeid og TV-titting, ble det tid til litt kos med Sara. Men Jon Blund kom fort og jeg sov i 3,5 time. Dette førte jo til at jeg ikke fikk sove på natta. Sovnet kl. 05:45 på morgenen. Altså 45 minutter etter at jeg normalt står opp. Våknet igjen kl. 08:32 helt i ørska. Har følt meg generelt sliten i dag og noen skogstur ble det ikke noe av.
Hentet Daniel som avtalt på skolen og dro hjem. Har slevfølgelig hjulpet Daniel med leksene. Engelsk skriftlig. «Yes we do»

Har lest litt på pakningsvedleggene på medisinene og det er mulig at utmattelse og tungpustethet kan være en av bivirkningene. Dette er noe jeg må snakke med legen om. I morgen derimot er det en ny dag og nye utfordringer venter.