Tur i skogen

For første gang siden infarktet tar vi en tur i skogen. 😀 Tenkte at en skogstur ville gjøre godt. Tar med meg litt frukt og litt drikke samt noen godbiter til Sara. Ankommer P-Plassen på Gjellebekk og planlegger å gå innover mot Småvanna. På P-Plassen møter vi politiets hundepatrulje. Det syntes jo Sara var helt tipp, topp.

Oppdaget rimelig fort at dette ble en våt tur. Marka var overfylt med vann. Vannet lå i alle stier og alle småbekker var blitt til små elver i skogen. Kan vel si at det rett og slett var gjørmete. 😀 Og med en litt vilter hund måtte det jo gå som det måtte. Ble dratt ut i et av de dypeste gjørmehullene som fantes og plumpet til litt over kneet. Men, vi fikk oss en fin tur på tilsammen 1,5 km. gjennom myrlent terreng. Fuktig, slitsomt og særdeles hyggelig.
Dette smakte det jo bare mer av. 😁