Legemiddelutprøving

I morgen mandag blir jeg hentet av Taxi kl. 06:15 for å bli kjørt til Rikshospitalet.

Der skal jeg være med på en undersøkelse i forbindelse med en Legemiddelutprøving for pasienter som har hatt hjerteinfarkt for første gang.

Litt rart det der med første gang. For jeg har da ingen planer om å få et til. Blir litt forundret når jeg får meldinger om at jeg kan komme til den og den for å få råd og veiledning. For dette har de greie på etter både 3, 4 og 5 hjerteinfarkt.
Selvfølgelig kan det være tilfeldigheter, men jeg stiller nå spørsmål om de ikke har lært noen ting etter første gang.

Vel!… I morgen skal jeg altså på Riksen for å være med på en legemiddelutprøving. Skummelt vil noen si, men tenk dere hvilken oppfølging jeg får.

Normalt skal man til kontroll hos fastlege etter en måneds tid. Og deretter ved behov og senest etter 1 år.
Mens her får jeg en stor kontroll og undersøkelse etter bare 1 uke, deretter er det fastlege etter 4 uker, og ny kontroll på riksen etter både 3 og 6 måneder. Og til slutt en stor kontroll og undersøkelse igjen etter ett år.
Det er nesten så jeg føler meg både heldig og priviligert. 🙂

Når denne undersøkelsen er ferdig farer vi hjem på en eller annen måte og rett til stemmelokalet for å gjøre min borgerplikt.

ThemeIsle Premium WordPress Themes & Plugins